0599 35 152 ; Mob: 041 352 067 info@kading.si

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Izdelava spletnih strani je naša strast, zato je uspeh zagotovljen

Zahtevajte ponudbo!

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Spletna stran je vaš internetni reklamni pano, zato je izdelava spletnih strani izjemnega pomena. Od njene vsebine, dizajna, funkcionalnosti in optimizacije  je odvisno, ali vas bodo vaši kupci opazili in kakšen vtis boste naredili.

Slaba spletna stran ima lahko zelo neprijetne učinke, saj obiskovalcu vzbudi dvom o vaši profesionalnosti, kredibilnosti  in strokovnosti.

Pri nas poskrbimo, da se boste s ponosom pogledali v svoje spletno ogledalo.

VSE ZA SPLETNO STRAN

Poleg tega, da izdelamo spletno stran, poskrbimo za vse, kar je potrebno za vašo predstavitev na spletu:

 • registriramo domeno,
 • nudimo spletno gostovanje,
 • izdelamo logotip,
 • pripravimo besedilo in fotografije za spletno stran,
 • oblikujemo in izdelamo spletno stran,
 • spletno stran optimiziramo za čim višje pozicije v iskalnikih – SEO,
 • poskrbimo za vzdrževanje spletne strani in njeno varnost …

KAKO POTEKA IZDELAVA SPLETNE STRANI

Najprej vas moramo spoznati, ozremo se tudi po vaši konkurenci

Izdelava spletne strani zahteva osebni pristop

Izdelava spletnih strani zahteva osebni pristop in ta v našem primeru ni le izraz vljudnosti oziroma poslovnega bontona temveč osnovni pristop našega dela. Spoznati moramo vašo dejavnost, cilje, želje in opredeliti vaše potrebe. Uvodoma moramo določiti, kakšnemu namenu bo stran služila in kakšna pričakovanja oziroma cilje želimo z njo doseči. Zanima nas ali že imate domeno in spletno gostovanje, morda tudi že spletno stran in jo želite le prenoviti, ali začenjamo povsem na novo.

Upoštevati moramo značilnosti vaše dejavnosti

Izhajati moramo iz značilnosti vaše dejavnosti, saj se npr. spletna stran odvetniške pisarne precej razlikuje od strani ponudnika animacijskih aktivnosti za otroke. Pogledamo tudi, kako se na spletu predstavlja vaša konkurenca in poiščemo dobre, kot tudi slabe primere spletnega nastopa. Opredeliti moramo tudi kdo je vaša ciljna publika oziroma koga bomo s spletnim nastopom nagovorili. Ugotoviti moramo kaj mu sporočamo in kaj od njega pričakujemo oziroma želimo.

Katere so vaše ciljne skupine

Čeprav se na prvi pogled zdi, da so to preprosta vprašanja se običajno izkaže, da temu ni tako. Pogosto moramo odgovore na ta vprašanja šele pridobiti. Opredeliti moramo osnovne demografske skupine obiskovalcev, pri katerih želimo vzbuditi pozornost in želene reakcije. V kolikor je vaš produkt ali storitev namenjena izključno določeni skupini (glede na spol, starost, kraj bivanja ipd.) moramo to upoštevati že pri vsebinski kot tudi oblikovni zasnovi.

Analiza ključnih besed

Ob tem naredimo tudi analizo ključnih besed in besednih zvez ter oblikujemo ožji izbor, ki ga uporabimo za SEO (Search Engine Optimization) oziroma pri tako imenovanem optimiziranju za spletne iskalnike.

Izdelamo in z vami uskladimo osnutek spletne strani

Opredelitev strukture strani

Na podlagi zbranih informacij opredelimo osnovno strukturo, to je katere bodo strani in podstrani ter kakšna bo njihova vsebina. Opredelimo navigacijo oziroma, katere menije bomo kreirali in kam jih bomo umestili. V tej fazi moramo že dobro vedeti, kaj vse želimo na spletni strani obiskovalcem prikazati in kakšne funkcionalnosti bomo za to uporabili.

Oblikovanje osnutka spletne strani

Določimo, kje se bo pojavljal logotip podjetja, katere podatke bomo objavili v glavi strani in kaj bo vsebovala noga strani ipd. Na podlagi zahtevanih funkcionalnosti se odločamo o vključevanju modulov kot so kontaktni obrazci, foto in video galerije, blogi, prijavni obrazec za novice, grafični elementi.

Tako pripravljen osnutek, ki ga imenujemo tudi “skelet”, v webdesignu pa se je uveljavil izraz “wireframe”, medsebojno uskladimo in se dogovorimo o izhodiščih grafičnega oblikovanja.

Grafična zasnova in oblikovanje spletne strani

Priprava grafičnih podlag

Pri opredeljevanju grafične zasnove moramo izhajamo iz obstoječih grafičnih podlag, kot so logotip ali celostna grafična podoba (CGP). V kolikor logotipa še nimate vam ga lahko izdelamo mi. V tem primeru imamo pri oblikovanju večjo svobodo in lahko pustimo kreativnosti prosto pot, sicer pa moramo celoten dizajn uskladiti z že obstoječimi grafičnimi elementi. Določimo barvno lestvico, tipografijo in velikost pisav, katero vrsto ikon bomo uporabili ter zberemo grafični material. Posebno so dobrodošle fotografije, s katerimi lahko ponazorimo in podkrepimo vsebino. Suhoparna, vsebinsko nestrukturirana spletna stran, prenasičena z besedili obiskovalca hitro odžene h konkurenci in zelo malo je možnosti, da se bo k nam še kdaj vrnil.

Vsebino začasno nadomestimo s polnilnim tekstom 

V spletnem oblikovanju še posebej velja, da ima dobra grafika veliko večjo sporočilno vrednost od besedila. V tej fazi namesto pravih besedil za prikaz grafične podobe uporabimo tako imenovani “polnilni” oziroma naključni tekst (Lorem ipsum oz. dummy text).

Spletna stran dobi vsebino

Priprava besedil za spletno stran

Besedila in fotografije so ključni vsebinski del vsakega spletnega mesta. Od tega, kako so besedila napisana je v veliki meri odvisno, ali bo neko spletno mesto uspešno ali ne.

SEO optimizacija besedil

Besedila, ki so napisana v skladu z zahtevami za optimizacijo spletnih strani (SEO) in so ob tem lahko berljiva, omogočajo visoke pozicije v iskalnikih po izbranih ključnih besedah. Priprava ustreznih besedil zahteva veliko časa in napora, zato se je večina ponudnikov spletnih strani izogiba in jo prepušča naročnikom. Obseg dela in posledično tudi cena te storitve je neposredno odvisna od obsega in kakovosti oziroma uporabnosti gradiva, ki nam služi za pripravo vsebine vaše strani.

Seveda lahko tudi pri nas narejene spletne strani urejate sami, kar je za naročnika cenovno ugodneje, izkušnje pa kažejo, da se večina naročnikov odloča za izdelavo spletnih strani vključno s pripravo in optimizacijo vsebin.

Spletno stran smo prenesli na spletni strežnik, kaj pa zdaj?

Spletno stran prenesemo na strežnik

Spletna stran zaživi šele, ko jo prenesemo oz. “naložimo” na spletni strežnik in postane vidna oziroma dostopna celotnemu “spletnemu občinstvu”. Ko smo se odločili za izdelavo spletne strani je bil naš motiv zagotovo, da jo obišče čim več obiskovalcev, še zlasti pa naša ciljna publika, torej tisti, katerim so naši izdelki oziroma storitve namenjeni in so naši potencialni kupci. 

Optimizacija za čim višje uvrstitve v iskalnikih

Znano je, da uporabniki interneta večinoma odpiramo strani, ki nam jih spletni iskalnik izpiše na prvi strani rezultatov naših poizvedb. Glede na to, da v Sloveniji več kot 85% uporabnikov uporablja Google je posledično optimizacija za spletne iskalnike ali SEO (Search Engine Oprimization) usmerjena zlasti v to, kako visoko se bo naša stran uvrščala v Googlu.

Poskrbimo za varnost spletne strani

Najmanj si seveda želimo heakrskih obiskov vendar stoodstotne zaščite pred njimi ni, zato je poleg redne izdelave varnostnih kopij potrebno poskrbeti tudi za redno programsko posodabljanje. V varnostnem pogledu je ključnega pomena tudi kakovost spletnega gostovanja.

Naročnikom, ki imajo pri nas zakupleno spletno gostovanje nudimo za pri nas izdelane spletne strani eno letno brezplačno vzdrževanje, ki zajema vse navedene storitve.

Naj vas popeljemo na splet!

i

Odličen dizajn

Pri oblikovanju spletnih strani izhajamo iz sodobnih oblikovalskih smernic in poleg estetike zagotavljamo, da je dizajn primeren vaši dejavnosti.

Učinkovita optimizacija

Dosledno upoštevamo zakonitosti SEO oziroma optimizacije in poskrbimo, da se spletne strani visoko uvrščajo v rezultatih spletnih iskalnikov.

Zanesljivo gostovanje

Nudimo ugodno spletno gostovanje na sistemu hitrih in zanesljivih spletnih strežnikov. Poskrbimo za nastavitve E-pošte na vaših napravah.

i

Kakovostne vsebine

Vsebina spletne strani je ključna za njeno učinkovitost. Izdelamo in optimiziramo kvalitetne spletne vsebine od besedil, fotografij in videa.

w

Prijazna pomoč

Vaše zadovoljstvo nam veliko pomeni, zato smo vam vedno na voljo za morebitna vprašanja in pomoč v težavah.

Konkurenčna ponudba

Storitve izvajamo strokovno in po konkurenčnih cenah. Imamo vsa potrebna znanja in izkušnje, ki jamčijo celovito in kakovostno ponudbo.

Nekaj primerov našega dela!

spletna stran ŠIVMONT

Za šiviljstvo ŠIVMONT smo izdelali povsem novo spletno stran, naše delo je obsegalo

 • pripravo vsebin in grafičnih elementov
 • izdelavo spletne strani
 • SEO optimizacijo
 • zagotavljamo gostovanje in vzdrževanje spletne strani

Spletna stran se po vseh opredeljenih ključnih izkalnih pojmih v rezultatih poizvedb v Googlu uvršča na prvo stran.

ogled v živo: https://sivmont.si

spletna stran AUDITORIUM SC

Za mednarodno uveljavljeno podjetje Auditorium SC d.o.o. smo izdelali spletno stran, naše delo je obsegalo

 • pripravo vsebin in grafičnih elementov
 • izdelavo spletne strani
 • SEO optimizacijo
 • zagotavljamo vzdrževanje spletne strani

Spletna stran se po vseh opredeljenih ključnih izkalnih pojmih v rezultatih poizvedb v Googlu uvršča na prvo stran.

spletna stran BeECO

Za blagovno znamko BeECO smo izdelali spletno stran: 

 • pripravili smo vsebine z grafičnimi elementi
 • izdelali smo spletno stran
 • skrbimo za SEO optimizacijo
 • zagotavljamo gostovanje in vzdrževanje spletne strani
 • izvajamo Google AdWords in Facebook oglaševalnje

ogled v živo: https://be-eco.si

Vse kar potrebujete za uspešno spletno predstavitev, ki vam bo povečala prepoznavnost in pripeljala nove stranke.

Pokličite nas!

041 352 067

0599 35 152

Pišite nam!

info@kading.si

facebook

© 2018 - Kading d.o.o. - Vse pravice pridržane